Měli jsme návštěvu z kosmu

Takto to v popsal astronaut Apolla 14 Mitchell Edgar více než 200 obdivovatelům

Lisa Rapheal, členka IONS: ve vesmíru existují další inteligentní formy života, které už navštívily Zemi

Lisa Rapheal, členka IONS: ve vesmíru existují další inteligentní formy života, které už navštívily Zemi

Několik interních zaměstnanců zná pravdu... a zkoumaná těla, která byla objevena, - říká Mitchell (Edgar Mitchell), v pořadí šestý člověk, který kráčel po měsíci. Mitchell přistál na měsíci s Alanem B. Shepardem (Alan Bartlett Shepard) a tvrdí, že "klany" interních zaměstnanců přestaly informovat prezidenty o mimozemšťanech po skončení vlády prezidenta Kennedyho.

Pro ty, kteří by mohli jeho tvrzení považovat za velmi přehnané, Mitchell, který má vědecký doktorát z Institutu Technologie v Massachusetts (Massachusetts institut technologie), poznamenal, že před 30 lety byl obecně přijat názor, že člověk je ve vesmíru sám. A někteří lidé si to myslí dodnes, říká. Kromě zmínce o cizích bytostech, mluvil Mitchell také o vyléčení rakoviny prostaty během ozdravného obřadu a o svých zjeveních, která viděl při návratu z měsíce. "Měl jsem jedinečnou příležitost být turistou," říká a pokračuje v popisu úžasu, který se ho zmocnil, když pozoroval Zemi, Měsíc a Slunce. Michell říká, že při vynesení Jižním Baptistem měl pocity propojení, které nemohly být vysvětleny samotným tradičním náboženstvím. Později založil Institut Abstraktní Vědy (IONS).

Na svých webových stránkách Kalifornská organizace tvrdí, že vede a sponzoruje "přední výzkum v oblasti potenciálu a síly propojení", a že zkoumá "úkazy, které sice nejsou nezbytné pro vědecké modely, přesto udržují vazbu s vědeckou vážností." Webové stránky také tvrdí, že IONS tak, jak jej znají jeho členové, není duchovní sektou, politickou akční skupinou, ani ojedinělým institutem.

V sobotu odpoledne (13.10.2007) si desítky lidí, i přes silný déšť, nenechaly ujít příležitost a přišly do "Heritage Holiday Inn" v centru St. Petersburgu, aby si poslechly Mitchella a prezidenta IONS Jamese O'Dea.

Lisa Rapheal, členka IONS, která se představila jako transformační holistická léčitelka, říká, že byla s komentáři Mitchella velmi spokojena. "Mně osobně nejvíce potěšilo to, že tentokrát byl mnohem otevřenější než kdykoli předtím, jasně si uvědomoval, že ve vesmíru existují další inteligentní formy života, které už navštívily Zemi," říká paní Rapheal.

zdroj: http://www.sptimes.com/2004/0...

Související články

Články z rubriky Astro, vesmír,

« Hvězda jako Slunce Druhá Země »